Tramper Technology verhuist naar nieuw pand

attachment-001_food-image-1308196

Tramper Technology, fabrikant van food- en verpakkingsmachines, gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand in Goes. Vanaf 5 augustus is het bedrijf weer volledig operationeel.

De huidige locatie van Tramper Technology in 's-Gravenpolder was te klein geworden dankzij de toenemende groei. Een grotere productieruimte werd steeds meer noodzakelijk, dus werd er besloten een nieuwe fabriek te bouwen om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. De nieuwe fabriek staat aan de Nansenbaan in Goes.

De verhuizing start op 15 juli. Vanaf 5 augustus is het bedrijf volledig operationeel op de nieuwe locatie. Tijdens de verhuizing is Tramper gewoon bereikbaar, ook voor service.

Tramper Technology


Tramper Technology ontwerpt en realiseert machines, maar ook complete projecten in de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. De machines van Tramper zijn geschikt voor ontnesten, wegen, afvullen, verdelen, topsealen en dekselen.

Lees ook
Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...