Thuisbezorgd.nl steeds populairder

thuisbezorgd

Nederlanders bestellen steeds vaker eten via etenbestelsite Thuisbezorgd.nl.

In het eerste kwartaal van dit jaar was de site goed voor ruim 6,2 miljoen bestellingen, hetgeen een stijging betekende van 31 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, zo meldt het ANP.

Takeaway.com

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het aan de Amsterdamse beursgenoteerde Takeaway.com, dat met soortgelijke sites ook actief is in onder meer Duitsland en België. Het aantal orders van de hele groep steeg afgelopen kwartaal met 47 procent tot 15,8 miljoen bestellingen. In Duitsland groeide het aantal orders met 47 procent. De divisie ‘Others’, van Takeaway, met landen als Frankrijk, Polen en Vietnam, kende een ordergroei van 79 procent.

Scoober

Topman Jitse Groen benadrukte in een toelichting dat Takeaway zijn marktpositie heeft verstevigd en dat het bedrijf verder zal investeren in marketing en in de restaurantbezorgdienst Scoober om ‘zo snel als mogelijk’ verder te groeien.

Lees ook
Maaltijdbezorging blijft explosief toenemen

Maaltijdbezorging blijft explosief toenemen

Net als in 2020, hebben we ook in de eerste helft van 2021 massaal eten besteld, blijkt uit een rapport van ABN AMRO. Gezonder worden de maaltijden overigens niet. Daarnaast noemt de bank nadelige gevolgen voor de maaltijdbezorgers.

Ruim driekwart van de Nederlanders blijft online versproducten bestellen

Ruim driekwart van de Nederlanders blijft online versproducten bestellen

Ruim 74 procent van de Nederlanders blijft ook nu de coronamaatregelen zijn versoepeld hun versproducten online bestellen. Gemak is hiervoor de belangrijkste reden. Dat blijkt uit onderzoek van DirectResearch in opdracht van Trunkrs.

Hoe toegankelijk is uw website?

Hoe toegankelijk is uw website?

Online wordt steeds belangrijker en een goede website is daarvoor essentieel. Vanaf 2022 gelden er toegankelijkheidseisen voor online communicatie. Wilt u weten of uw website hieraan voldoet? Doe dan de zelfscan Is mijn site toegankelijk.