Tapasandwich

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

 

Grondstoffen:Casinobrood

Gehakt

Gebakken champignons

Hulpstoffen:Vleugje knoflookpoeder

15 gram rode pesto

15 gram Willy Pilz (Raps)

French Garden Dressing (Verstegen)

Bereiding:Vermeng mager gehakt met de rode pesto, ragfijn gesneden champignons en de Willy Pilz. Voeg knoflook toe naar smaak. Ontdoe het gesneden casinobrood van de korsten. Beleg een snee met een dikke laag gehakt en dek hem af met een tweede snee brood. Druk de helften goed op elkaar en snijd de sandwich in driehoekjes. Maak een papje van: 40% vloeibaar eiwit en eigeel, 40% water met aangemaakte bloem en 20% French Garden dressing. Dompel daar de driehoekjes in en haal ze door fijn paneermeel. Laat ze een half uurtje rusten en frituur ze daarna goudbruin op 170-180° Celsius gedurende drie tot vier minuten.

 

 

Traiteur, kookstudio Laumen is gevestigd aan de Rijksweg in Velden. Laumen heeft zich toegelegd op cateringactiviteiten en een kookstudio waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Een zelfbedachte lekkernij is de tapasandwich. Ze worden voor € 15,- per kilo met een marge van circa tachtig procent verkocht.

 

Lees ook
Strijd om Lekkerste Worstenbroodje in volle gang

Strijd om Lekkerste Worstenbroodje in volle gang

De wedstrijd om het Lekkerste Worstenbroodje van Brabant 2020 is in volle gang. De professionele bakkers en slagers gaan op 16 maart 2020 op voor de finale, als de thuisbakkers en leerlingen hun programma erop hebben zitten. De prijsuitreiking is 17 maart. De professionele winnaar ontvangt de prijs uit handen van Klaas Dijkhoff.Omroep Brabant volgt...

Winnaar Jongmans:  ‘Het effect van een beetje vloeibare peper is enorm’

Winnaar Jongmans: ‘Het effect van een beetje vloeibare peper is enorm’

‘Het was echt een rollercoaster’, zegt Keurslager Jean-Pierre Jongmans uit Klundert. Vorige week won hij de prijs ‘Lekkerste bal gehakt van Nederland’ en sindsdien is de belangstelling voor zijn gehaktballen overweldigend.Keurslager Jongmans nam voor de tweede keer aan de wedstrijd deel. ‘Vorig jaar eindigden we als derde. Het verschil in belangstelling...

Schouten Europe introduceert vegetarische soepballetjes

Schouten Europe introduceert vegetarische soepballetjes

Het Nederlandse familiebedrijf Schouten Europe B.V. introduceert deze week vegetarische soepballetjes. Het product is verkrijgbaar bij diverse supermarktketens in Nederland.Schouten verkoopt het product onder haar merk GoodBite. Ook wordt het product door een bekende Nederlandse retailer onder het huismerk van de supermarktketen verkocht. Een verpakking...