Stoomzak nu ook voor versspecialist

stoomzak 019.jpg

ZAANDAM – Ook versspecialisten kunnen voortaan maaltijdcomponenten aanbieden in stoomzakken. Hevel Vacuum heeft een nieuwe stoomzak voor in de magnetron ontwikkeld.

Probleem bij het ontwikkelen van de stoomzak was dat die uit elkaar sprong in de magnetron. Daarom bevat de zak twee sealnaden, legt bedrijfsleider Ton Doornink uit. De ene scheurt open, waardoor stoom door een ventiel kan ontsnappen. Volgens Doornink hebben ook retailers interesse voor het concept. Hevel praat bovendien met partners over het op de markt brengen van met maaltijden gevulde stoomzakken.

Meer over
Lees ook
‘Markt vleesvervangers in 10 jaar naar 140 miljard’

‘Markt vleesvervangers in 10 jaar naar 140 miljard’

De markt voor vleesvervangers is in potentie goed voor 140 miljard dollar. Volgens kenners van de Britse bank Barclays kan de omzet van onder meer bonenburgers, vegaschnitzels en andere vlees-alternatieven dat bedrag binnen tien jaar aantikken, zo schrijft zakenkrant Financial Times. Vleesvervangers zouden daarmee dan goed zijn voor 10 procent van de...

Marketingrapport Slagersbranche 2018 verschenen

Marketingrapport Slagersbranche 2018 verschenen

Het Marketingrapport Slagersbranche 2018 is afgelopen week verschenen. Marktdata.nl heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder slagerijen in Nederland, de onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het rapport.Het Marketingrapport Slagersbranche 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers...

Slagers in Markthal hebben het moeilijk

Slagers in Markthal hebben het moeilijk

Leegstand wordt een steeds groter probleem voor de Markthal in Rotterdam. Sinds de opening van het woon- en winkelgebouw met inpandige markthal in oktober 2014, stonden op geen enkel moment zo veel kramen leeg al nu. Waar horeca-ondernemers goede zaken doen, hebben veel eigenaren van versunits, waaronder diverse slagers, moeite het hoofd boven water...