Slavakto vindt plaats in 2022 en VAS in 2023

Door de verschuiving van de NSM/SVO-foodchallenge van het afgelopen jaar naar 2021 is besloten de Slavakto te verplaatsen naar 2022 en de volgende VAS beurs te houden in 2023. Daarmee was de driejaarlijkse cyclus van de slagersbeurzen/evenementen weer hersteld.

Het voortduren van de coronapandemie heeft ertoe geleid dat dit evenement van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) en SVO ook in 2021 niet kan worden georganiseerd. Het bestuur van de NSM is voornemens in het najaar in elk geval vakwedstrijden te organiseren. Op welke wijze dat zal gebeuren, is nu nog in verband met de coronamaatregelen onduidelijk. Hierover wordt binnenkort meer informatie bekend gemaakt.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de Slavakto 2022 alweer begonnen. Het bestuur is in gesprek met diverse partijen om van de beurs volgend jaar een sprankelend, inspirerend en mogelijk vernieuwend evenement te maken.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Jubileumeditie Nationale Slagers Vakbeurs in 2023

Jubileumeditie Nationale Slagers Vakbeurs in 2023

Dit jaar vindt de dertigste editie van de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) plaats. Een jubileum. Op 25 en 26 september kunnen slagers terecht deze vakbeurs, die dit keer plaatsvindt in de markthal op het Foodcentrum in Amsterdam.

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

Chris Caspers (18) twijfelde op de middelbare school tussen meubelmaker of slager worden. Het werd het laatste en daar kreeg hij geen spijt van. Hij rondde vorig jaar de SVO-opleiding Productiemedewerker slagerij af én won goud met zijn tuttifrutti rollade tijdens de Slavakto.

Kennisprogramma tijdens Packaging Innovations 2023

Kennisprogramma tijdens Packaging Innovations 2023

De vakbeurs Packaging Innovationbiedt naast een beursvloer ook een kennisprogramma. Regelgeving, minimalisatie- en optimalisatie van verpakkingen en diverse innovaties hierin voeren hierbij de boventoon.