Slagerswereld-columnist Jan Joosten actief voor bewindslieden

attachment-001_food-image-VLS10709I01

DEN HAAG - Onder anderen premier Balkenende at gisteren een hapje mee tijdens de traditionele parlementaire barbecue. Dit initiatief van de PVE werd andermaal druk bezocht door bewindslieden, kamerleden, journalisten en sectorvertegenwoordigers.

DEN HAAG - Onder anderen premier Balkenende at gisteren een hapje mee tijdens de traditionele parlementaire barbecue. Dit initiatief van de PVE werd andermaal druk bezocht door bewindslieden, kamerleden, journalisten en sectorvertegenwoordigers.

Het was voor de 30ste maal dat de parlementaire bbq werd georganiseerd. Voor de vele aanwezige politici een even welkome als vertrouwde onderbreking van hun laatste debatten voor het zomerreces. De organisatie had dit jaar gezorgd voor (scharrel) varkensvlees met het Vlees-keurmerk PVE/IKB. Daarnaast werden gerechten met rund, kalf, lam en kip op de barbecue bereid.

 

Kok Huub Oudshoorn, dik bevriend met Gerda Verburg

 

Minister Plasterk en onze columnist Jan Joosten

 

 

Saté-sticks van Jan Joosten voor minister Verburg

 

 

Jan Joosten actief achter de barbecue voor ministers, staatssecretarissen en kamerleden

Tekst en foto’s: Harrie Leijten

 

Meer over
Lees ook
SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

Als specialist jou onderscheiden in ’t BBQ seizoen? Probeer nu de ALABAMA WHITE SAUCE in combinatie met MISSISSIPPI DARK SAUCE! Beiden te verkrijgen in een handige DEGENS knijpfles met 1000 ml. Proeven is gratis, dus bel of mail ons gerust!

Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Wellicht draagt Slagerij Putman uit Arnhem over twee jaar het predicaat Hofleverancier. Eigenaar en vijfde generatie slager Pepijn Putman en zijn vrouw Laura hopen het.

Feest voor de vakman

Feest voor de vakman

Heeft u dat ook? Zodra de eerste voorjaarsstralen zich laten zien krijg je zin om de mooiste barbecue producten in de toonbank te leggen. En om de sfeer in de winkel te voelen, van blije klanten die ernaar uitkijken om de barbecue weer aan te steken en daarom naar hun slager komen voor een mooi stuk vlees.