Slagerspassie.nl nu ook voor mobiele telefoon

29 augustus 2016

Slagerspassie.nl, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche, is nu voor de mobiele telefoon beschikbaar. Hierdoor wordt de toegankelijkheid, het gebruikersgemak en interactie sterk verbeterd.

Bij het openen van Slagerspassie.nl mobiel worden in één oogopslag de laatste activiteiten van andere gebruikers zichtbaar zoals laatst geplaatste foto’s, nieuwste magazine maar ook de top 5 van de best bekeken magazines van de maand en reacties van gebruikers. Dit zorgt voor meer interactie en maakt dit platform nog persoonlijker. Zo krijgt de gebruiker suggesties om andere onderwerpen te bekijken en met de nieuwe zoekfunctie is gericht zoeken heel gemakkelijk. Het plaatsen van foto’s en reacties is ook heel eenvoudig.

Gratis profiel

Huidige gebruikers van Slagerspassie kunnen met hun huidige gegevens inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Slagerspassie geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen en zo een toekomstbestendige branche te blijven. Inmiddels zijn er zo’n 2.000 gebruikers actief. Slagerspassie.nl blijft naast de mobiele variant ook te bezoeken via tablet of computer.

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS), waarin de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), FNV en CNV Vakmensen zijn verenigd in het bestuur.

Altijd op de hoogte blijven?