Slager Voordouw weer bereikbaar

VOORHOUT – De KPN is door het stof gegaan. Nadat De Telegraaf meldde dat Keurslager John Voordouw al 75 dagen zonder telefoon, internet en pin zat kon de apparatuur vrijdag ineens worden aangesloten.

VOORHOUT – De KPN is door het stof gegaan. Nadat De Telegraaf meldde dat Keurslager John Voordouw al 75 dagen zonder telefoon, internet en pin zat kon de apparatuur vrijdag ineens worden aangesloten.

‘In totaal belden vijf bobo’s van verschillende afdelingen om ruiterlijk toe te geven dat alles wat fout kon gaan, fout was gegaan,’ laat Voordouw De Telegraaf weten. Doordat internetten en pinnen niet mogelijk was in de winkel in Voorhout was de verkoop van gebraden kip ingestort.
 

Lees ook:
KPN drijft slager tot wanhoop - video - (9 september 2011)

Lees ook
‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...