Slager Gelderblom maakt Blommetje

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

MONTFOORT - Slagerij Jos Gelderblom in Montfoort heeft een nieuw product aan het al rijke assortiment van deze slagerij toegevoegd.

MONTFOORT - Slagerij Jos Gelderblom in Montfoort heeft een nieuw product aan het al rijke assortiment van deze slagerij toegevoegd.

In de eigen ambachtelijke worstmakerij werd, volgens een oud traditioneel recept een smakelijke rauwe worst gemaakt.

De worst, met de toepasselijke naam Het Blommetje is zacht gekruid en gerookt en is het beste van smaak wanneer deze op kamertemperatuur wordt geserveerd, meldt De Weekkrant. De worst kan op brood gegeten worden, maar ook zomaar voor de lekkere trek of bij de borrel.

Getest
De worst is inmiddels ruim getest door een team van vakmensen en ook zij vonden dat deze worst zich een topproduct mag noemen. Jos Gelderblom vond dat zijn nieuwe product het beste officieel kon worden overhandigd aan de prins van de eveneens nieuwe carnavalsvereniging Les Amis dOrange.

Afgelopen vrijdagavond was het prins Edwin Le Plus Grande die deze eer te beurt viel om het nieuwe worstje in ontvangst te nemen.
 

Lees ook:
Theo de Roode Worstmaker-Traiteur van het Jaar (foto-verslag) (18 januari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over worsten

Altijd op de hoogte blijven?