René Pluijm gezicht BBQ-actie van Epos

attachment-001_food-image-1210740

Lekker en gezond barbecueën is de trend in 2013. Epos haakt daar op in met gezonde marinades, zonder MSG (E621), zonder geharde vetten en zonder synthetische transvetten. TV-kok René Pluijm is voorstander van zuivere voeding en is daarom het gezicht van de BBQ-actie van Epos.

De BBQ-actie van Epos is op 1 maart begonnen en staat volledig in het teken van de gezonde kruidenoliemarinades. Op de speciale actiewebsite, www.bbqactie.nl, staan leuke tips en informatie voor het komende barbecueseizoen en de prijzen die er te winnen zijn. Op ieder cannetje Bistro Kruidenolie Marinade zit namelijk een wincode die ingevuld kan worden op de website. Iedere week worden er drie boeken 'Pluijm op Pad' verloot. In het boek neemt de kok de lezer mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.

TV-kok René Pluijm, onder andere bekend van Camping Life en Pluijm op Pad, is enthousiast over de producten van Epos. Hij is voorstander van gezonde en natuurlijke voeding en weten waar je ingrediënten vandaag komen. Iedere maand verzint Pluijm recepten met de Bistro Kruidenolie Marinades van Epos en deelt deze op de actiewebsite.

Lees ook
Fuet van geitenvlees

Fuet van geitenvlees

Geitenvlees is duurzaam en lekker, maar onder consumenten nog weinig bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vindt worstmaker en vakdocent Ronnie Poeste. Hij gebruikt het geitenvlees voor een heerlijke fuet.

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

De feestdagen nodigen altijd al uit tot creativiteit in de keuken. Nu we na anderhalf jaar coronacrisis eindelijk weer familie en vrienden kunnen uitnodigen is de vraag naar bijzondere producten groter dan ooit tevoren. De slagers, poeliers en bedrijven wild en gevogelte in deze rondvraag zijn er klaar voor. Daarbij kiezen ze allemaal voor kwaliteit...

Zampone met schokcuttergalantine

Zampone met schokcuttergalantine

In Modena, een stadje in Noord-Italië (Emilia-Romagna), is volgens overlevering de zampone voor het eerst gemaakt. Zampone werd traditioneel tijdens de kerstdis of op oudejaarsavond in combinatie met linzen gegeten.