Raps presenteert drie nieuwe marinades

Raps presenteert deze zomer drie nieuwe marinades: Magic seasalt black pepper, Magic smokey spices en de Magic Persia. De kruidenleverancier geeft normaal gesproken in deze periode volop seminars. ‘Dit gaat voorlopig niet, dus proberen wij via de e-mail en onze News flash onze klanten te vertellen over onze Zomerkriebels en over de nieuwe trends en smaken’, legt Stephan Harberink uit.

Magic_Persia_3401-300x200 Door de corona-uitbraak wordt de aanvoer van specerijen wereldwijd belemmerd. ‘Terwijl er in diverse landen een lockdown van kracht is, merken wij dat bedrijven roeien met de riemen die ze hebben’, zegt Stephan Harberink van Raps. ‘Wij hebben het geluk dat we over grote voorraden beschikken. Tot nog toe hebben we onze klanten goed kunnen bedienen. Ondanks dat de horeca in heel Europa op slot zit, merken wij wel dat de ambachtelijke versspecialisten waaronder, slagerijen, poeliers, groentespeciaalzaken bakkerijen en visspecialisten, hier goed en creatief mee omgaan.’

Raps geeft normaal gesproken in deze periode volop seminars in Best en op locatie. ‘Dit gaat voorlopig niet meer, dus proberen wij via de e-mail en onze News flash onze klanten te vertellen over onze Zomerkriebels en over de nieuwe trends en smaken.’ Voor de zomermaanden zijn er drie nieuwe marinades ontwikkeld: Magic seasalt black pepper-Magic smokey spices en de Magic Persia.

Nieuwe marinades

RAPS__H%C3%A4hnchenspie%C3%9F_Persia-300x200 Magic seasalt & black pepper is een heldere, transparante oliemarinade met een klassieke smaak van zeezout en gebroken zwarte peper. De marinade kan toegepast worden op alle soorten vlees en vis. De Magic smokey spices is een oliemarinade met een kruidige rooksmaak door het gebruik van diverse gerookte specerijen. Het product bevat geen rookaroma en past perfect op rundvlees en is ook superlekker op varkensprocureur. Magic persia, tot slot, is een oliemarinade met een geurig specerijenboeket uit het Midden-Oosten. Een frisse hint van anijs zorgt voor de finishing touch. De marinade combineert uitstekend bij gevogelte en groenten.

 
Lees ook
Keurslager van Leeuwen krijgt predicaat Hofleverancier

Keurslager van Leeuwen krijgt predicaat Hofleverancier

Dit jaar bestaat Keurslager van Leeuwen 100 jaar. Dit bijzondere jubileum is nu nog mooier geworden nu de slagerij het predicaat Hofleverancier mag voeren. Commissaris van de Koning, Jaap Smit, overhandigde het predicaat op 25 november aan slager Paul van Leeuwen, de derde generatie van de slagersfamilie.

Fuet van geitenvlees

Fuet van geitenvlees

Geitenvlees is duurzaam en lekker, maar onder consumenten nog weinig bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vindt worstmaker en vakdocent Ronnie Poeste. Hij gebruikt het geitenvlees voor een heerlijke fuet.

Sociale media campagne Werken in de Slagerij gestart

Sociale media campagne Werken in de Slagerij gestart

Deze week startte de langdurige campagne Werken in de Slagerij op de sociale media. Het doel is om door middel van video’s en verhalen van slagers jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor het slagersvak.