Programma KNS Inspiratiecongres

23 mei 2019

Het KNS Inspiratiecongres vindt plaats op 24 juni. De organisatie belooft "een dosis kennis, inzicht en ideeën in combinatie met een aanbod van smakelijke gerechten en drankjes". Op het programma staan twee sprekers en de uitreiking van de Spareribs Throphy. Voorafgaand aan het congres is de ALV

De twee sprekers op het inspiratiecongres zijn Toon Gerbrands en René Pluijm. Toon Gerbrands is de algemeen directeur van voetbalclub PSV. "Toon kan zowel teams als individuen begeleiden naar succesvolle prestaties. Hij toont de kracht van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie", aldus de organisatie.

René Pluijm is bekend van het RTL4-programma 'Pluijm's eetbare wereld'. In dit culinaire programma staat elke keer een land of streek centraal, waar Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

Spareribs Trophy

Pluijm is dit jaar ook de voorzitter van de Spareribs Trophy die op 24 juni rond 21.30 wordt uitgereikt. In tegenstelling tot eerdere edities is er dit jaar maar één ronde. Op donderdag 23 mei keurt de jury, die naast Pluijm bestaat uit de winnaar van vorig jaar John van Tilburg en Ronnie Poeste, svo-docent en keurmeester Stichting Expertisecentrum Slagersambacht, alle inzendingen. Hierbij letten zij op geur, smaak, samenstelling en bewerking.

Altijd op de hoogte blijven?