'Populariteit spaarprogramma Keurslager onderbelicht

13 augustus 2012 Edwin Rensen

LEUSDEN – Editie NL maakte 2 maart in een nieuwsitem over de populariteit van sparen, de vergelijking tussen diverse spaarprogramma's. VvK (Vereniging van Keurslagers)-directeur Ruud Bakker miste daarbij de aandacht voor de Keurslagers.

LEUSDEN –  Editie NL maakte 2 maart in een nieuwsitem over de populariteit van sparen, de vergelijking tussen diverse spaarprogramma’s. VvK (Vereniging van Keurslagers)-directeur Ruud Bakker miste daarbij de aandacht voor de Keurslagers.

‘Ondanks de grote spaarwinst die het spaarsysteem van Keurslagers oplevert, werd hier geheel aan voorbij gegaan,’ laat Bakker de redactie van Slagerswereld.nl weten. ‘Met het spaarsysteem van de Keurslagers behaalt de klant een winst van maar liefst 32%. Hiermee nemen de Keurslagers een goede tweede plaats in.’

Het actualiteitenprogramma Editie NL van RTL 4 berichtte op 2 maart over het spaarprogramma bij diverse supermarktketens. ‘De minimale spaarwinst van menig supermarktketen valt in het niet bij de spaarwinst van de Keurslagers (32%),’ vindt Bakker. ‘De ruim 50 miljoen spaarpunten die op jaarbasis bij de Keurslagers worden gespaard geeft aan dat veel consumenten ons spaarsysteem weten te waarderen.’

Bij besteding van iedere euro koopt de klant voor 5 eurocent een spaarpunt. Vanaf een spaarsaldo van 125 punten is ieder punt 6,6 eurocent waard. Dat betekent een winst van maar liefst 32%. Met deze spaarwinst kunnen klanten zeer voordelig kwaliteitsproducten aanschaffen zoals Tefal- en BK-pannen en Victorinox-messen. Maar er kan ook worden gespaard voor tuingereedschap van Gardena en Ravensburger-speelgoed.

Meer informatie over het spaarsysteem van de Keurslager is te vinden op www.keurslager.nl

 

Altijd op de hoogte blijven?