Oude machines Benedik verkocht

LANDGRAAF - De oude machines van vleesproducent Benedik worden volgende week dinsdag (14 februari) bij veiling verkocht.

De machines zijn afkomstig uit het faillissement van het vleesverwerkende bedrijf. Inmiddels hebben vijf voormalige managers van Benedik een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Meat Partners. Zij verpakken vers vleesproducten in consumentenverpakkingen en hopen uiteindelijk werk te bieden aan 450 mensen.

De machines van Benedik die worden verkocht, kunnen maandag 13 februari van 10.00 tot 17.00 uur en dinsdag van 9.00 tot 13.00 uur worden bezichtigd. De veiling vindt aansluitend plaats in de bedrijfskantine aan de Vogelzankweg 245 in Landgraaf.

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...