NSM/SVO foodchallenge jaar uitgesteld

Het bestuur van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) heeft, in overleg met de SVO-vakopleiding Food, besloten om de NSM/SVO-foodchallenge – die gepland stond voor maandag 5 oktober 2020 – niet door te laten gaan.

Door de coronaperikelen die ons land in z’n geep houden, heeft men besloten het evenement (hoogstwaarschijnlijk) een jaar uit te stellen.

Met dit foodevent wilde de organisatie erkenning en waardering geven voor het vakmanschap in de foodbranche in het algemeen en de vakmanschap van mensen die werkzaam zijn in de vleesbranche in het bijzonder.

Food challenges

De Foodchallenge had als doel om (potentiële) studenten en leerlingen te laten kennismaken met de veelzijdigheid van de slagersbranche. Ook had de NSM weer een programma voor collega’s uit de slagersbranche en deelnemers aan de vakwedstrijd georganiseerd.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Dertien kampioenen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Dertien kampioenen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Dinsdag 7 maart vond de prijsuitreiking plaats van de eerste editie van de Vakwedstrijd Slagers Streekproducten. Josja Haagsma van Meat Josja maakte de dertien kampioenen in de verschillende categorieën bekend. Daarnaast kregen de geslaagden van Meester Worstmaken hun certificaat.

Keuring eerste editie Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Keuring eerste editie Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Op donderdag 16 februari kwam de vakjury samen voor de keuring voor de nieuwe Vakwedstrijd Slagers Streekproducten. Zij keurden een gevarieerd assortiment van worstsoorten, soepen en vleeswaren. “Wij hebben genoten”, aldus de jury.

Keurslager Braamskamp wint voor de derde keer de Grote Grillworsttest

Keurslager Braamskamp wint voor de derde keer de Grote Grillworsttest

Keurslager Braamskamp won 15 februari de Grote Grillworsttest. “Het is ons voor de derde keer gelukt!”, aldus een blije slager Han Braamskamp, die in 2021 en 2018 ook al de beste grillworst maakte.