Nieuwe webshop met dagverse producten

20 mei 2016

Na een intensieve testperiode is webwinkel ZTRDG van start gegaan. Het is de enige online aanbieder in Nederland van dagverse producten, waaronder verse groenten, zuivel, vlees en vis. De logistieke afhandeling wordt verzorgd door het bedrijf Iceberg Webshop Hands.

Iceberg Webshop Hands draagt zorg voor de opslag in verschillende temperatuurzones en voor de fulfilment van orders, in verpakkingen voor houdbare, verse, gekoelde en ingevroren producten. ‘We zijn logistiek uitvoerend, maar onze betrokkenheid bij ZTRDG gaat verder’, zegt Martin Bongers van Iceberg Webshop Hands in een bericht op de website Twinkle.

Vandaag besteld, morgen geplukt, overmorgen thuis

‘Vanaf het begin hebben we onze ervaringen met food-logistiek in het plan gestopt. Daarbij gaat het om de regie tussen fysieke stromen en ict’, zegt Bongers. Bongers is overtuigd van de meerwaarde van de nieuwkomer op de boodschappenmarkt: ‘Geen abonnement, geen boxen voor meerdere dagen en geen sla uit een dc. Vandaag besteld, morgen geplukt, overmorgen bij jou op tafel. En bestellen kun je elke dag. Hoe vers wil je het hebben?’, aldus Bongers op Twinkle.

ZTRDG is zeven jaar geleden gestart als online-magazine over eten en seizoenskoken. Het sortiment bestaat uit circa 450 dagverse producten van zeventig producenten als boeren, tuinders, kwekers, bakkers, vissers, imkers, kaasmakers en slagers, waar de producten rechtstreeks vandaan komen.

Congres

Wilt u meer weten hoe Bongers voor ZTRDG en andere webshops de logistiek regelt? Kom dan op 16 juni naar het congres Vers Koelen in Beweging, waar Bongers een presentatie geeft.

Altijd op de hoogte blijven?