Medewerkers Zwanenberg behalen diploma

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

ALMELO – Zes medewerkers van vleeswarenbedrijf Zwanenberg in Almelo hebben hun zogenoemde EVC-diploma behaald. Dit is een diploma op MBO-niveau waarvoor de werknemers intern een opleiding volgden.

ALMELO – Zes medewerkers van vleeswarenbedrijf Zwanenberg in Almelo hebben hun zogenoemde EVC-diploma behaald. Dit is een diploma op MBO-niveau waarvoor de werknemers intern een opleiding volgden.


Vier medewerkers hebben het MBO- diploma ‘Allround Operator Voedingsindustrie niveau 3’ behaald. De andere twee medewerkers behaalden het MBO-diploma ‘Groothandel en Logistiek niveau 3’.


Workshops

Het opleiden gebeurt door middel van praktische begeleiding op de werkvloer en door het volgen van workshops. Deze workshops worden door het AOC Oost gegeven en soms ook door mensen van Zwanenberg.


EVC

In september 2006 begon Zwanenberg Food Group met EVC. De onderneming koos ervoor te starten in de conservenfabriek in Almelo. Al snel volgden de vestigingen Lichtenvoorde en Vlagtwedde; daar loopt het traject alweer bijna een jaar. Tevens start de locatie Borculo dit najaar met EVC.

De geslaagden:

Staand van links naar rechts: Harry Legtenberg, Priscilla Lodde, Henk Pongers en Hajo Pfeijffer. Zittend van links naar rechts: Jan Zandhuis en Johan de Lange.

Lees ook:

McDonald's reikt schooldiploma's uit (30 januari 2008)

Enkco-directeur wil foodplatform oprichten (4 oktober 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Zwanenberg


Altijd op de hoogte blijven?