Marel scoort met marineer-event

13 augustus 2012 Edwin Rensen Een internationaal gezelschap van zo`n tachtig geïnteresseerden uit de branche van vlees- en pluimveeverwerking bezocht het evenement.

BOXMEER - Machinebouwer Marel hield op 8 en 9 februari een internationaal marineerevenement in het Democenter in Boxmeer. Een internationaal gezelschap van zo'n tachtig geïnteresseerden uit de branche van vlees- en pluimveeverwerking bezocht het evenement.

BOXMEER - Machinebouwer Marel hield op 8 en 9 februari een internationaal marineerevenement in het Democenter in Boxmeer. Een internationaal gezelschap van zo'n tachtig geïnteresseerden uit de branche van vlees- en pluimveeverwerking bezocht het evenement.

Bezoekers werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van in lijn marineer systemen. De deelnemers uit Scandinavië, Benelux, Duitsland en Groot Brittannië kregen op 8 en 9 februari de gelegenheid presentaties bij te wonen, de in lijn marineer systemen in werking te zien en de verwerkte producten te proeven.

ValueSpray

Tijdens het evenement werd langdurig stilgestaan bij de lancering van de ValueSpray, de nieuwste aanwinst van het assortiment marineersystemen van Marel en speciaal ontwikkeld voor het nat en in lijn marineren van geportioneerde en kwetsbare producten.

Tevens werd er aandacht besteed aan de ValueDrum (in lijn marineersysteem voor grote hoeveelheden van kleine en/of harde vlees- en pluimveedelen) en de SpeedTumbler, een stand alone machine voor het marineren van kleine hoeveelheden vlees en pluimvee.

Dergelijke evenementen worden meerdere malen per jaar georganiseerd in het Democenter te Boxmeer.

Meer over het marineer-event in een van de komende nummers van Vleesmagazine.

Meer info: www.marel.com.

Lees ook:
Marel houdt marineer-event (13 januari 2012)
Marel houdt vleesshow in Aarhus (4 juli 2011)
Marel legt focus helemaal op vlees en vis (7 februari 2012)
Marel ontwikkelt meer machines voor kant-en-klaar (2 december 2009)
Twee Nederlanders in vierkoppige directie Marel (24 november 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Marel
 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?