Presentaties en sprekers op Marel Meat Showhow 2015

10 februari 2015 Eric Schuurman

Marel houdt op 4 maart de Marel Meat Showhow 2015. Tijdens dat event laat het bedrijf zien waar het goed in is. Marel, in Nederland gevestigd in Dongen en Boxmeer, is wereldleider in apparatuur en systemen voor de voedselverwerkende industrie.

Tijdens de Meat Showhow, in het Progress Point te Kopenhagen, Denemarken gaat alle aandacht naar de nieuwste en meest vooruitstrevende vleesverwerkingstechnologieën. Het event vindt plaats op 4 maart 2015 en richt zich op efficiency, traceerbaarheid en duurzaamheid.

Hele lijnen

Bezoekers van het event krijgen de mogelijkheid hele lijnen te volgen, van ontbeen- en trimmingslijnen, tot de distributie van eindproducten. Bovendien draaien deze lijnen met vleesproducten, iets dat tijdens een beurs niet mogelijk is.

Demonstraties

De te demonstreren lijnen zijn een worstenlijn, schnitzellijn, gemarineerde steaklijn, een beefsteaklijn en een gehaktlijn. Ook worden toepassingen voor bijproducten getoond, evenals varkenskop-ontbening, restvleeswinning en Innova Software-oplossingen.

Sprekers

Gedurende de dag geven sprekers als Andrzej Sosnicki (manager bij PIC, grootste varkensfokkerij organisatie ter wereld), Albert Vernoij (Rabobank analist dierlijk eiwit) en Gordon Butland (vlees industriespecialist bij G&S Agriconsultants) inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen rood vleesverwerking. Meer info.

Altijd op de hoogte blijven?