Marel houdt Batching Event in Oss

attachment-001_food-image-VLS14432I01

OSS - Marel Benelux houdt op 22, 23 en 24 mei in Oss het Marel Batching Event.

OSS - Marel Benelux houdt op 22, 23 en 24 mei in Oss (Industrielaan 63) het Marel Batching Event.  

Elke dag staat er van 14:00u tot 16:30u een andere branche centraal:
22 mei (di): Pluimvee
23 mei (wo): Vis
24 mei (do): Vlees

 

Tijdens het Batching Event worden de volgende machines gepresenteerd:

SpeedBatcher
Zeer snelle batcher die de invoer eerst in sub-batches verdeelt om deze vervolgens tot het optimale batchgewicht te combineren. Giveaway is daardoor minimaal. De SpeedBatcher is volautomatisch te integreren in een productielijn.

TargetBatcher
Deze flexibele batcher combineert verse of bevroren producten tot het gewenste, exacte gewicht. Giveaway wordt daarmee beperkt tot een minimum. De Target Batcher zorgt, standalone of in een productielijn, voor batches die direct handmatig of automatisch verpakt kunnen worden.

MultiHead Weigher met Screwfeeder
Tijdens het event wordt de nieuwe MultiHead Weigher met Screwfeeder geïntroduceerd. Speciaal geschikt voor verse kipdelen en reepjes/blokjes vlees of kip.

Klik hier voor informatie en aanmelden 

Foto: TargetBatcher

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...