ROTTERDAM - Maqs Foods en VanDrie Group zijn als eerste geëindigd in de Vers Top 100. De winnaar werd bekendgemaakt tijdens de opening van de versbeurzen Innofresh en Freshtec.
ROTTERDAM - Maqs Foods en VanDrie Group zijn als eerste geëindigd in de Vers Top 100. De winnaar werd bekendgemaakt tijdens de opening van de versbeurzen Innofresh en Freshtec.
MaqsFood en VanDrie kregen de award voor het Beter Leven kalfsvlees, dat is te bereiden in de magnetron. MaqsFood won begin vorig jaar ook al de innovatieaward van de Horecava met in de magnetron te bereiden vlees.
VanDrie kreeg begin dit jaar het Beter Leven kenmerk. Daarna is de samenwerking tussen VanDrie en MAQS food van start gegaan.
Op de foto prijswinnaars Patricia van Krieken van VanDrie en Roel Bloemen van Maqs, met geheel links Niels Dijkman van ABN-Amro en daarnaast tv-kok Ramon Beuk.
Andere vleesgerelateerde bedrijven in de Vers Top 100 waren:
21. Schouten Europe – Goodbite
39. Ko-Kalf - EKO rundvlees
54. Valess – Koelverse maaltijd Ready to Wok
55. W. Heemskerk B.V. – Oosterse wraps en Mexicaanse burritos
60. Soep, soep en soepkip – Verse soepen
81. Food Traxx – Biologische producten
92. Van Loon Vlees – Leverancier discounters
96. Food Processing & Partners - Conceptontwikkeling
98. Johma - Lunchsalades
Bekijk de hele Vers Top 100 hier
Lees ook:
Award-winnaar Maqs breidde assortiment uit (21 september 2009)
Maqs Food in zee met VanDrie kalfsvlees (18 maart 2009)
Magnetronvlees Maqs Food geen eendagsvlieg (5 februari 2009)
Kalfsvlees VanDrie krijgt Beter Leven logo (20 januari 2009)
Maqs Food heeft beste horecainnovatie (7 januari 2008)
Kijk in ons nieuwsoverzicht voor: