Le Nouveau Chef introduceert antimicrobiologische werkkleding

HEILOO - Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt anti microbiologische werkkleding op de markt.

HEILOO - Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt antimicrobiologische werkkleding op de markt.

De kleding is gemaakt van een stof waarin Permagard is verwerkt. Dat beschermt de huid van de drager tegen bacteriën. Ook de bacteriën uit de omgeving komen niet door de stof heen. Het werken in een vochtige en warme omgeving is een goede ondergrond voor de ontwikkeling van bacteriën. Permagard maakt gebruik van een mechanisme dat de celwand van een bacterie doordringt en het gif onschadelijk maakt. Het is in deze antimicrologische werkkleding hygiënisch, maar ook comfortabel werken.

Voor meer informatie: Le Nouveau Chef: 072-5335900 of www.lenouveauchef.nl

Meer over
Lees ook
‘Markt vleesvervangers in 10 jaar naar 140 miljard’

‘Markt vleesvervangers in 10 jaar naar 140 miljard’

De markt voor vleesvervangers is in potentie goed voor 140 miljard dollar. Volgens kenners van de Britse bank Barclays kan de omzet van onder meer bonenburgers, vegaschnitzels en andere vlees-alternatieven dat bedrag binnen tien jaar aantikken, zo schrijft zakenkrant Financial Times. Vleesvervangers zouden daarmee dan goed zijn voor 10 procent van de...

Marketingrapport Slagersbranche 2018 verschenen

Marketingrapport Slagersbranche 2018 verschenen

Het Marketingrapport Slagersbranche 2018 is afgelopen week verschenen. Marktdata.nl heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder slagerijen in Nederland, de onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het rapport.Het Marketingrapport Slagersbranche 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers...

Slagers in Markthal hebben het moeilijk

Slagers in Markthal hebben het moeilijk

Leegstand wordt een steeds groter probleem voor de Markthal in Rotterdam. Sinds de opening van het woon- en winkelgebouw met inpandige markthal in oktober 2014, stonden op geen enkel moment zo veel kramen leeg al nu. Waar horeca-ondernemers goede zaken doen, hebben veel eigenaren van versunits, waaronder diverse slagers, moeite het hoofd boven water...