Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

16 augustus 2018

Koetsier Vleeswaren B.V. uit Ruinerwold is sinds 1 augustus onderdeel van de Group of Butchers. De Group of Butchers versterkt op deze manier haar positie als marktleider in ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten. Ook wordt het assortiment uitgebreid met de vegetarische lijn van Koetsier Vleeswaren.

Koetsier Vleeswaren

In 1927 begon Koetsier Vleeswaren als een dorpsslagerij in Ruinerwold met het maken van worst en vleeswaren. Sinds 1994 zit het bedrijf op het industrieterrein en produceert verschillende vleeswaren en worsten. Ondanks de moderne productiemethoden staat de authenticiteit en het vakmanschap centraal. De vleeswaren en worsten zijn bij verschillende vakwedstrijden onderscheiden met goud. Het merk De Man Van De Knakworst is onderdeel van Koetsier Vleeswaren.

Eigenaar en CEO Bert Koetsier is blij met het samengaan. "Door onze krachten te bundelen, is de continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd. Ook binnen Group of Butchers blijven we ons richten op het inspireren van onze klanten met innovatieve, ambachtelijke producten", vertelt hij aan de Meppeler Courant.

Group of Butchers

Remko Rosman, CEO van de Group of Butchers deelt deze blijschap. Rosman in de Meppeler Courant: "Met het verwelkomen van Koetsier Vleeswaren, waar de organisatie en productie onder leiding staat van gediplomeerde slagers, breiden we ons rookworst- en knakworstenassortiment uit met de beste producten die al bijna 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door Koetsier Vleeswaren in Ruinerwold gemaakt worden. Daarnaast voegen we een prachtig nieuw vegetarisch segment toe."

De Group of Butchers is een verzameling van ondernemingen die primair actief zijn in de productie en verkoop van vleeswaren en bewerkte vleesproducten aan retailers en groothandels in de Benelux. Dagelijks produceren de slagers van de Group of Butchers verse en ambachtelijke vleeswaren. In het assortiment zitten worst, luxe rundervleeswaren, gehaktballen, spreads, kookhammen, rotisserie en gegrilde vleeswaren. Het bedrijf breidt het assortiment uit door selectief gekozen Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven over te nemen.

Altijd op de hoogte blijven?