KNS presenteert nieuwe huisstijl

13 augustus 2012 Edwin Rensen

ZEIST - Een nieuwe voorzitter, een nieuwe huisstijl. KNS-voorzitter Ad Bergwerff presenteerde maandagavond tijdens het KNS-congres de modernere look van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie.

ZEIST - Een nieuwe voorzitter, een nieuwe huisstijl. KNS-voorzitter Ad Bergwerff presenteerde maandagavond tijdens het KNS-congres de modernere look van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie.

Creatief, modern en opvallend, dat zijn eisen die de KNS stelde aan de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo. En het resultaat mag er zijn, vindt de 1 juli van dit jaar aangetreden KNS-voorzitter Ad Bergwerff. ‘Belangrijk bij het logo is het handhaven van ons kroontje.  We zijn tenslotte een Koninklijke organisatie. Daarnaast zochten we naar een stijl met een moderne uitstraling, passend bij deze tijd,' aldus Bergwerff in Congrescentrum Figi. 'Voor alle werkgroepen en stichtingen van de KNS zal op korte termijn een stijl worden ontworpen die overeenkomt met de presentatie van vandaag. Hiermee wordt tot uitdrukking gebracht dat we één geheel vormen in alle activiteiten die onder de KNS-vlag worden uitgevoerd.’ 

De site is te bereiken via www.knsnet.nl

 

Altijd op de hoogte blijven?