KNS lanceert zomercampagne ‘Dankzij de slager…’

Zomercampagne Koninklijke Nederlandse Slagers

Het afgelopen jaar wisten steeds meer klanten de ambachtelijke slager te vinden. Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) wil deze waardering voor de ambachtelijke slager vasthouden en lanceert daarom de online zomercampagne 'Dankzij de slager...'

De online campagne bestaat uit drie personages, die dankzij hun slager een heerlijke, smaakvolle zomer tegemoet gaan. Slagers kunnen de ze beelden op de eigen sociale media kanalen gebruiken. Deze bestanden zijn te downloaden op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Dossiers
Lees ook
Inschrijven Spareribs Trophy 2022

Inschrijven Spareribs Trophy 2022

De Spareribs Trophy, de vakwedstrijd van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) komt er weer aan. De keuring staat gepland voor woensdag 9 maart. Welke slager volgt Tim Janssen, de winnaar van vorig jaar, op?

Nieuwe opzet Week van de Slager in april 2022

Nieuwe opzet Week van de Slager in april 2022

De Week van de Slager krijgt in 2022 een nieuwe opzet. Onder de noemer Festival van de Slager komt er online festivalterrein, waar bezoekers op allerlei manieren het vak kunnen beleven. Want het doel blijft hetzelfde: de promotie van het slagersvak. Naast online activiteiten komen er ook schoolbezoeken en inspiratiestages. De Week van de Slager vindt...

Recept van AVO: Kip nacho

Recept van AVO: Kip nacho

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun favoriete kiprecepten. Vandaag het eerste recept van AVO.