Keurslagers gaan weer voor winst

13 augustus 2012 Edwin Rensen

LEUSDEN - In 2010 gaan de Keurslagers weer voor de titel 'Beste Winkelketen'. In 2009 werd deze publieksprijs van de Retail Jaarprijs al door de Keurslagers gewonnen en zij doen er alles aan om deze titel te prolongeren.

LEUSDEN - In 2010 gaan de Keurslagers weer voor de titel ‘Beste Winkelketen’. In 2009 werd deze publieksprijs van de Retail Jaarprijs al door de Keurslagers gewonnen en zij doen er alles aan om deze titel te prolongeren.

De 550 Keurslagers zijn gestart met de campagne om zoveel mogelijk stemmen te verkrijgen. Veel trouwe klanten hebben al aan dit verzoek gehoor gegeven; de drempel van 750 stemmen die nodig is om aan de competitie mee te doen is behaald. Tot 1 augustus kunnen consumenten hun stem uitbrengen op hun favoriete winkelketen.

Stemmen kan online via de link op www.keurslager.nl.

Service

Van de ruim 325.000 consumenten die vorig jaar hun stem uitbrachten ontvingen de Keurslagers de hoogste cijfers. Daarbij vielen de goede scores bij de onderdelen personeel, service en assortiment het meeste op.

'Na de winst van afgelopen jaar zijn wij keihard aan het werk gegaan om het huidige niveau van de Keurslagerformule te handhaven en waar nodig te verbeteren. Wij willen binnen de slagersbranche koploper blijven. Dat betekent dat we alert moeten blijven, en veel energie steken in ontwikkeling en innovatie', aldus directeur Ruud Bakker van de Vereniging van Keurslagers (VvK).

Lees ook:
Hamburger Keurslager als beste getest (23 april 2010)
Keurslager is Beste Winkelketen (12 november 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Keurslagers 


 

 

Altijd op de hoogte blijven?