Keurslager 'Beste Foodspeciaalzaak 2010

13 augustus 2012 Edwin Rensen

LEUSDEN - De Keurslager is uitgeroepen tot 'Beste Foodspeciaalzaak 2010'. Dat is de mening van de consument die naar voren komt uit één van de grootste consumentonderzoeken van Nederland.

LEUSDEN - De Keurslager is uitgeroepen tot ‘Beste Foodspeciaalzaak 2010’. Dat is de mening van de consument die naar voren komt uit één van de grootste consumentonderzoeken van Nederland.

Door de winst maken de Keurslagers ook weer kans op de titel ‘Beste Winkelketen’ van Nederland. De Keurslager scoorde vooral goed op de onderdelen assortiment, service, personeel, acties en aanbiedingen en vernieuwing. Door de goede cijfers voor deze laatste twee aspecten wist de Keurslager de concurrerende foodspeciaalzaken Simon Lévelt, Dirck III, Gall & Gall en Bakker Bart te verslaan. Het ‘Beste Winkelketen’-onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van de ING Retail Jaarprijs. Ruim 595 duizend consumenten brachten hun stem uit. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens het ING Retail Excellence Event in studio 4 te Hilversum.

Geweldig

'Geweldig dat de consument twee jaar achter elkaar ons ambachtelijk vakmanschap beloont met zo’n prestigieuze prijs', aldus de trotse Ruud Bakker, directeur Vereniging van Keurslagers. 'Met alle 555 Keurslagers en hun medewerkers werken we hard om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en waar mogelijk daar bovenuit te stijgen. Gezien deze prijs is dat dit jaar weer gelukt. We kijken met spanning uit naar 10 november als tijdens het Retail Jaarprijs Gala de overall winnaar bekend wordt gemaakt.'

In 2009 nam de Keurslager voor eerst deel aan de Retail Jaarprijs competitie en wist toen direct de eerste plaats binnen de branche foodspeciaalzaken te veroveren. Ook behaalde de Keurslager in 2009 de overallprijs ‘Beste Winkelketen’. Als winnaar van de brancheprijs maakt de Keurslager dit jaar eveneens kans op deze titel. Er zijn 26 branchewinnaars die allemaal kans maken op de overall prijs, waaronder IKEA, Media Markt, H&M, Paradigit en Rituals. 

Lees ook:
Keurslagers gaan weer voor winst (9 juni 2010)
Hamburger Keurslager als beste getest (23 april 2010)
Keurslager is Beste Winkelketen (12 november 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Keurslagers 


 


 

Altijd op de hoogte blijven?