Janine van der Geest in Koffietijd bij RTL-4

Ambachtelijke slagersvrouwen, interview bij Versalert

Slager en jurylid van de Gouden Slagersring Janine van der Geest is dinsdagochtend te gast als hulpkok in het programma Koffietijd van RTL4. Het tv-programma begint om 10 uur.

In deze uitzending van Koffietijd maakt kok Caspar Bürki goulash van longhaas. Dit doet hij samen met slager Janine van der Geest. ‘Janine zal ons van alles gaan vertellen op het gebied van vlees, vleesbereiding en smaak’, meldt Koffietijd op haar website.

Janine van der Geest is samen met haar man Peter eigenaar van Keurslagerij Peter van der Geest in Heemstede. Daarnaast is ze voorzitter van de werkgroep Ambachtelijke Slagersvrouwen en jurylid van de Gouden Slagersring.

Koffietijd

Naast Van der Geest zijn ook slagers Ron de Kwant en Maarten Wolters dit jaar al te gast geweest bij Koffietijd.

Lees in Vleesmagazine 11, die volgende week verschijnt, een interview met Janine over werkgroep Slagersvrouwen.

Lees ook
Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘

Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

‘Wie wil er nou niet bij dit leuke clubje ?’

‘Wie wil er nou niet bij dit leuke clubje ?’

De Werkgroep Ambachtelijke Slagersvrouwen is op zoek naar versterking. De ruim twintig leden leren tijdens de samenkomsten altijd veel van elkaar. ‘Er zijn zoveel slagersvrouwen in het land. Dan zouden er toch meer moeten zijn die een leuk clubje zoeken lijkt me’, vindt penningmeester Janneke Zwaard.Het zijn de vrouwen die het bij de bijeenkomsten...