Zandbergen breidt assortiment uit met Evita's Choice

16 mei 2018

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat breidt het assortiment graangevoerd rundvlees uit met hoogwaardig grain fed rund uit Argentinië. De vleesimporteur brengt het vlees op de markt onder de naam Evita’s Choice opgezet.

Evita's Choice

Argentinië behoort tot de top drie van rundvleesexporteurs. Goed, smaakvol rundvlees zit verbonden aan de identiteit van Argentinië. Niet voor niets vindt men overal ter wereld Argentijnse steakhouses. Met de naam Evita’s Choice verwijst Jan Zandbergen naar een ander Argentijns symbool. Namelijk de charismatische presidentsvrouw Eva Perón. Veel Argentijnen noemden haar liefkozend Evita.

Braford en Brangus runderen

Het vlees van Evita’s Choice is afkomstig van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman ras. Deze Braford en Brangus runderen verenigen de succesvolle eigenschappen van de ouderrassen. Het resultaat zijn runderen die veel klimaten goed kunnen gedijen, een goede weerstaand hebben en een uitstekende kwaliteit rundvlees opleveren.

De runderen leven op de uitgestrekte pampa’s. In het eindstadium gaan de runderen naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel. Dit geeft extra smaak aan het vrees.

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat

Evita’s Choice vormt een aanvulling op het hoogwaardige rundvlees assortiment van Jan Zandbergen B.V. Het bedrijf bracht eerder succesvolle concepten graangevoerd rundvlees uit Australië (1788), Uruguay (Charrua) en USA (Family’s Beef) op de Europese markt. Met de uitbreiding wil Jan Zandbergen B.V. de positie als op de markt voor het steeds populairder wordende graangevoerd rundvlees voor de foodservice en retail versterken.

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?