Henny Swinkels Officier in de Orde van Oranje-Nassau

13 augustus 2012 Edwin Rensen

APELDOORN - Henny Swinkels, director Corporate Affairs van de VanDrie Group, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

APELDOORN - Henny Swinkels, director Corporate Affairs van de VanDrie Group, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Demissionair Minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft hem vanmorgen op het departement in Den Haag de bijbehorende versierselen uitgereikt. De onderscheiding is een blijk van waardering en erkenning voor de manier waarop Swinkels (59) zich inzet voor de Nederlandse vleessector in het algemeen en de kalversector in het bijzonder. Al meer dan 30 jaar is hij werkzaam in deze bedrijfstak. Eerst bij de Coöperatieve veevoederfabriek Sloten BV en de afgelopen 15 jaar bij de VanDrie Group.

Henny Swinkels heeft een heldere visie op de toekomst van de kalversector, draagt die breed uit, is gedreven, vooruitstrevend en vernieuwend. Dierenwelzijn, diergezondheid en duurzaamheid zijn begrippen waaraan hij daadwerkelijk inhoud geeft. Door goede samenwerking en overeenkomsten tussen de VanDrie Group en de Dierenbescherming hebben vleeskalveren een beter leven.

Lees ook:
Buitenlands oordeel overname Alpuro (12 februari 2010)
'Henny Swinkels heeft meeste invloed' (31 december 2009)
Henny Swinkels: Beter Leven kalfsvlees ook bij Keurslager (21 december 2009)
VanDrie Group neemt Alpuro over (18 november 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over de overname VanDrie-Alpuro
Alle berichten over de NBVH
Alle berichten over Beter Leven kalfsvlees

 

Altijd op de hoogte blijven?