Henny Swinkels in Business Class (foto's)

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

MAASTRICHT - Directeur Henny Swinkels van VanDrie Group verschijnt zondag 1 februari in het televisieprogramma Business Class.

MAASTRICHT - Directeur Henny Swinkels van VanDrie Group verschijnt zondag 1 februari in het televisieprogramma Business Class.

Swinkels werd door Mens' dochter Suze geïnterviewd over kalfsvlees, op de European Fine Food Fair in Maastricht. De uitzending is op RTL 7 van 11 tot 12 uur.

Tijdens de EFFF  reikte Swinkels ook het Glazen Kalf uit aan Matthieu Vanhautem. Hij chek-kok en docent van de Gildeopleiding Venlo. De prijs, van de Stichting Promotie Kalfsvlees, werd aan hem toegekend omdat hij op de meest inventieve en creatieve wijze kalfsvlees in zijn receptuur verwerkte.

Vanhautem imponeerde de voltallige jury, bestaande uit Ton de Zeeuw, Yuri Verbeek en Rob Geus, met zijn creatie van kalfshaas met gerookte paling, aardappel gnocchi en kalfszwezerik. 


Een eervolle vermelding was er voor chef kok Evert van Dilst van restaurant Treve uit Middelburg voor zijn moderne presentatie van klassieke bereidingen. ''Een gerecht met een ziel', aldus de jury.

Lees ook:

SIAL: Henny Swinkels doet alles zelf (foto's) (20 oktober 2008)

Harry Mens eet Peter's Farm (16 september 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Henny Swinkels

Altijd op de hoogte blijven?