Groenveld Vlees krijgt QMS Export Award 2023

26 oktober 2023 Redactie Vleesmagazine Groenveld Vlees

Op de vakbeurs Anuga in Keulen reikte Quality Meat Scotland (QMS) de Export Award 2023 uit aan drie Europese importeurs. Groenveld Vlees was een van de importeurs die een award mee mocht nemen.

Quality Meat Scotland (QMS) is gericht op de Schotse roodvleessector. “We zijn trots op ons product en onze toewijding aan het leveren van het beste Schotse rode vlees reikt verder dan onze grenzen”, zei QMS-voorzitter Kate Rowell bij de uitreiking van de prijzen. “Met deze prijzen vieren we de partnerschappen die dit mogelijk maken, en versterken de wereldwijde aantrekkingskracht van Schots rood vlees.”

Roodvlees uit Schotland

Groenveld Vlees importeert al meer dan 70 jaar vers en bevroren vlees, waaronder roodvlees uit Schotland. Rowell: “De toewijding van Groenveld om Scotch Prime-producten van topkwaliteit te leveren aan premiummarkten maakt hen een belangrijke partner voor ons. Hun inzet en expertise hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van Scotch Prime in Nederland.”

Groenveld Vlees

Arjan van Wieringen, Purchase Sales & E-Commerce manager bij Groenveld Vlees nam de prijs in ontvangst. In zijn dankwoord noemde hij hun Schotse partner ABP Perth. “Wij zijn al meer dan tien jaar een trotse partner van ABP Perth. Onze samenwerking heeft aanzienlijk bijgedragen aan de onberispelijke reputatie van Scotch Prime-producten in Nederland. We werken nauw samen om producten af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten.”

QMS Export Award 

Groenveld Vlees was niet het enige bedrijf dat een erkenning van QMS kreeg. Ook het Nederlandse Goedegebuur mocht een award mee naar huis nemen evenals de Italiaanse importeur Pregis.

Altijd op de hoogte blijven?