Gezocht: geldschieters voor 'baconslag

attachment-001_food-image-1517834

Hagelslag van bacon. Dat is het idee. Zo uit het pak, over de boterham, de salade, het eitje, of wat ook. Zesduizend euro is nodig om dit product daadwerkelijk van de grond te krijgen.

De gedroogde bacon wordt voor verpakking flinterdun gesneden en gevormd, als bij de bekende chocoladehagelslag. Het product is bedacht door de creatieve ondernemersgroep 'Natwerk' uit Amsterdam. Zesduizend euro hebben de bedenkers nodig, om de eerste duizend pakken van de band te laten lopen. De kosten zitten vooral in de verpakking van de baconsnippers. Gedroogde Bacon Hagelslag hoeft niet gekoeld bewaard en is lang houdbaar. Meer weten: baconslag.

Meer over
Lees ook
Baconslicer IBS 4600 hoogtepunt van Middleby-innovaties op IFFA

Baconslicer IBS 4600 hoogtepunt van Middleby-innovaties op IFFA

Middleby Food Processing Divisie toont vanaf zaterdag 7 mei tijdens de IFFA in het Duitse Frankfurt diverse innovatieve systemen voor vleesverwerking. De Thurne IBS 4600 baconslicer is daarbij volgens de leverancier het hoogtepunt.De IBS 4600 baconslicer is volgens Middleby Food Processing Divisie de enige snijmachine in de wereld die gebruikmaakt van...

MKB-Nederland en MKB Adviseurs lanceren campagne bedrijfsoverdracht

MKB-Nederland en MKB Adviseurs lanceren campagne bedrijfsoverdracht

Om ondernemers bewust te maken van het belang van een goed voorbereide bedrijfsoverdracht en hen daarbij te ondersteunen, lanceren MKB-Nederland en het aan haar gelieerde MKB Adviseurs vandaag tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht de campagne 'Tijdig starten met stoppen'.De komende twee jaar zullen naar schatting 27.000 MKB-ondernemers op zoek...

Dag van de Slager bij vierhonderd slagers in heel Nederland

Dag van de Slager bij vierhonderd slagers in heel Nederland

Bijna vierhonderd slagers in heel Nederland nemen donderdag 16 april deel aan de Dag van de Slager 2015. Het thema van de dag, die voor de derde keer plaatsheeft, is 'Kunst van de Slager'. Het atelier van de deelnemers is geopend om jong en oud de kunst van de slager te laten zien, beleven en proeven.De honderden slagers hebben voor de Dag van de Slager...