Gemiddelde omzetstijging voor Keurslagers 4%

13 augustus 2012 Edwin Rensen

HOUTEN - Keurslagersdirecteur Ruud Bakker maakte op dag 1 van de Keurslager demodagen in Houten (15 en 16 september) bekend dat de Keurslagers een gemiddelde omzetstijging boeken van 4%. En dat terwijl het CBS omzetdalingen van ruim 4% noemt. Maar dat is branchebreed.

HOUTEN - Keurslagersdirecteur Ruud Bakker maakte op dag 1 van de Keurslager demodagen in Houten (15 en 16 september) bekend dat de Keurslagers een gemiddelde omzetstijging boeken van 4%. En dat terwijl het CBS omzetdalingen van ruim 4% noemt. Maar dat is branchebreed.

Die positief afstekende cijfers van de Keurslagers komen volgens Bakker niet uit de lucht vallen. ‘Daar doen we wel wat voor. We zien niet machteloos toe, we zitten niet in een hoekje af te wachten hoe de ontwikkelingen uitpakken?  Integendeel,’ sprak hij in Houten. ‘Meer dan ooit maakt de Vereniging zich sterk en anticipeert op die ontwikkelingen. Wij bieden leden een  zo’n optimaal mogelijke  ondersteuning. Wij willen de Keurslager inspireren om de eigen kansen te pakken en klanten te binden.’

Onder het motto ‘lokale slagkracht onder landelijke merkbekendheid’ wordt de Keurslager de komende tijd nog meer gepositioneerd als dé vakman en dé specialist. De Vereniging van Keurslagers (VvK) reikt de komende tijd  tools aan met veel mogelijkheden voor acties, advertenties, folders,advies, begeleiding en meer. ‘Waarbij de Keurslager, er goed aan doet, om te kijken naar mogelijkheden voor één tweetjes met andere versspecialisten,’ voegde Bakker daar aan toe.

Ruud Bakker toonde zich op de eerste dag in het Euretco Centrum in Houten tevreden over de aanwezigheid van ongeveer 100 exposanten. Bovendien verwachtte hij dat tussen de 80 en 90% van de Keurslagers de gang naar de beurs zullen maken. Veel meer over de demodagen in Slagerswereld van 26 september.

Foto: Ruud Bakker en beurscoördinatrice Eveline Bettink op dag 1 van de Keurslager demodagen.

Altijd op de hoogte blijven?