Geert Mikkers beschuldigt Aldo van der Laan

13 augustus 2012 redactie

Geert Mikkers (Foto: Willem Paterik)DOETINCHEM – Directeur Aldo van der Laan van Zwanenberg Food Group heeft misbruik gemaakt van de zakelijke onervarenheid van de gebroeders Mikkers van Boekos. Dat stelt Geert Mikkers in een interview met het magazine Meat & Meal, dat donderdag is verschenen.

'Hij heeft ook misbruik gemaakt van de situatie dat er een dierbare was overleden (vader en directeur Ton Mikkers, red.). Ik vind dat lijkenpikkerij. Zwanenberg heeft vanaf begin af aan de intentie gehad om niet te betalen en ons uit te wringen', aldus Geert Mikkers.

Mikkers praat in Meat & Meal openhartig over de venijnige juridische strijd die volgde op de verkoop van Boekos aan Zwanenberg na het overlijden van Ton Mikkers.

Van der Laan vindt op zijn beurt dat Mikkers niet 'de zielenpoot' moet gaan spelen. 'Ik had een mondelinge overeenkomst met hem. En er is een vonnis van een onafhankelijke arbiter die er lang over heeft gedaan en zorgvuldig is geweest. Als Zwanenberg niet was doorgegaan was Boekos failliet.'

Lees in Meat & Meal de volledige reconstructie van strijd tussen Boekos en Zwanenberg én de interviews met Geert Mikkers en Aldo van der Laan.

Klik hier voor een gratis nummer.

Altijd op de hoogte blijven?