Forse omzetstijging Keurslagers

13 augustus 2012 Edwin Rensen

LEUSDEN - De Keurslagers hebben een goede start van het barbecueseizoen gehad. Vergeleken met de paasweek van 2010 steeg de omzet met 13%. Vorige week bedroeg de omzetstijging ten opzichte van het jaar ervoor 22%.

LEUSDEN - De Keurslagers hebben een goede start van het barbecueseizoen gehad. Vergeleken met de paasweek van 2010 steeg de omzet met 13%. Vorige week bedroeg de omzetstijging ten opzichte van het jaar ervoor 22%.

De omzetstijging van de Keurslagers tot en met week 18 komt hiermee uit op ruim 4%. 'Dat is een goed resultaat, zeker voor de nog steeds onzekere markt waarin we ons bevinden', aldus Ruud Bakker, directeur van de Vereniging van Keurslagers (VvK). 'Het klantenaantal ligt iets hoger dan in 2010 en ook de gemiddelde besteding stijgt. Alle Keurslagers hebben het cadeautje van het mooie weer goed weten te benutten.'

Mooi weer en feestdagen
Het mooie weer houdt al een paar weken stand waardoor er volop wordt gebarbecued. De combinatie van het mooie weer met de feestdagen (Pasen, Moederdag) zorgen voor een flinke omzetimpuls. Op deze speciale momenten weten veel nieuwe klanten de weg naar de Keurslager te vinden.

Luxe vleeswaren deden het erg goed in de week voor Pasen. Maar ook aan het diner wordt veel aandacht besteed. Rollades zijn in trek en dit jaar dus ook de barbecueproducten.
 

Altijd op de hoogte blijven?