Foodimpuls op VAS 2019 (foto: Henk Riswick)

Foodimpuls annuleert de Huisbeurzen voor de versspecialist. Deze waren gepland op 9, 11, 18 en 31 maart. De reden is het coronavirus. "Klanten, leveranciers en medewerkers van ons bedrijf willen we vanzelfsprekend zo goed mogelijk beschermen", laat Foodimpuls weten in een persbericht. 

Het bedrijf heeft een aantal afwegingen gemaakt bij het annuleren van de Huisbeurzen. Er komen klanten en medewerkers uit heel Nederland en leveranciers uit Nederland, België, Duitsland en Italië. Daarnaast wordt er sterk geadviseerd geen proeverijen te organiseren. "Wij willen niet het risico nemen dat klanten, leveranciers en/of medewerkers het virus zouden kunnen oplopen en doorgeven met alle gevolgen van dien", aldus Foodimpuls.

In de 55-jarige historie van Foodimpuls is het de eerste keer dat het bedrijf een beurs moet annuleren. Dit is geen prettige mededeling natuurlijk, maar… We hebben van de nood een deugd gemaakt en kunnen u blij maken met een hele leuke primeur! Hierover informeren we u in de loop van deze week zodat u toch kunt profiteren van het aangekondigde beursvoordeel en de noviteiten. De Impuls! van april zal volledig in het teken staan van alle nieuwe producten, concepten en interessante ideeën die we hadden willen promoten."

 

Altijd op de hoogte blijven?