Foto: Koos Groenewold

In 2021 vindt de Week van de Slager plaats van 12 tot en met 17 april. Deelnemende slagers laten deze week zien hoe verrassend veelzijdig en ambachtelijk het slagersvak. Het thema is hetzelfde als afgelopen jaar, namelijk 'een verrassend veelzijdig vak'.

Vanwege het coronavirus kon De Week van de Slager in 2020 niet doorgaan. De organisatie verwacht dat ook de editie van 2021 er anders uitziet dan normaal. "De focus ligt vooral op online activiteiten in verband met corona, onder andere via de kanalen van de Week van de Slager maar ook via jou", laat de organisatie weten. Momenteel leggen zij de laatste hand aan het plan. Slagers die zich aanmelden worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en ontvangen in maart een promotiepakket.

De Week van Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf, uitgevoerd door Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). In de slagersbranche is vraag naar nieuwe slagers. Door tijdens de Week van de Slager te laten zien hoe mooi het slagersvak is, hoopt de organisatie de jeugd te enthousiasmeren om voor een slagersopleiding te kiezen.

Wil je mee doen aan de Week van de slager in 2021. Schrijf je dan nu in via de website van KNS.

Week van de Slager 2021

 

Altijd op de hoogte blijven?