Diviande lanceert Easy Cooking lijn

29 november 2018

Diviande breidt het diepvriesassortiment van Passion for Meat uit met een 'Easy cooking'-lijn. Passion for Meat bestaat uit met name voor de retail hoogwaardig kwaliteitsvlees, per portie vacuüm verpakt en professioneel ingevroren. De nieuwe lijn ligt hier budgettair net onder.

Het assortiment

Bij de ‘Easy Cooking’ lijn speelt de prijs-kwaliteitverhouding een grote rol. Voor deze lijn is gekozen voor een andere goede kwaliteit grondstoffen in plaats van de dure, high end luxury rassen en origines. Hierdoor zijn de producten van ‘Easy cooking’ voor een grotere groep huishoudens betaalbaar. Het assortiment bestaat momenteel met name uit diverse rundersteaks, maar ook varkenshaas, mixed grill en carpaccio zijn verkrijgbaar. Diviande verwacht het assortiment in de toekomst verder uit te breiden.

Easy Cooking

Door een speciaal toegepaste techniek is het bevroren vlees ook zonder het te ontdooien makkelijk en vlot te bereiden met behoud van smaak. Hiermee sluit Diviande aan bij meer kookgemak waar een deel van de consumenten naar zoekt. 

Diviande

Diviande is een internationale producent van hoogwaardig vlees. Het bedrijf verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. 

Altijd op de hoogte blijven?