De Keurslager viert 70-jarig bestaan

jubileum logo web

Vrijdag 15 juli 2016 is het precies 70 jaar geleden dat de Vereniging van Keurslagers werd opgericht. Bijna 500 slagers zijn momenteel aangesloten bij de formule.

Sinds enkele vooraanstaande Utrechtse slagers in 1946 de Vereniging van Keurslagers oprichtten, is het merk Keurslager in de loop van de jaren een sterke formule geworden.

Jubileumjaar

De Keurslagers laten het 70-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Met radiospots, speciaal ontwikkelde filmpjes over het slagersambacht en de Keurslager klassiekers - producten waar de ondernemers extra trots op zijn - laat het consumerend Nederland zien dat de Keurslagers wat te vieren hebben.

En uiteraard is er ook tijdens dit jubileumjaar vaak wat lekkers te proeven voor de klanten die langskomen. Dat is altijd zo geweest en zal de komende jaren zo blijven!

Vereniging van Keurslagers

Iedere Keurslager wordt jaarlijks stevig gekeurd door zowel de Vereniging van Keurslagers als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut. De bijna 500 Keurslagers in Nederland zijn zelfstandige ondernemers die lid zijn van de Vereniging van Keurslagers. Dat elke ondernemer uniek is, uit zich bijvoorbeeld in het assortiment dat kan verschillen door regionale invloeden.

Keurslagerlogo-250x300
Lees ook
Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

Kansen voor de toekomst van de slagerij

Kansen voor de toekomst van de slagerij

De vraag naar meer (online) gemak is dé trend van dit moment. Daarin liggen kansen voor de slager. Meer consumentgericht denken is daarbij een must. Het opleiden van een nieuwe generatie ondernemers is de grootste uitdaging met het oog op de toekomst, vinden vertegenwoordigers uit de branche.

KNS viert 130-jarig jubileum

KNS viert 130-jarig jubileum

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) bestaat 130 jaar. Vanwege de coronacrisis vindt de brancheorganisatie voor slagers feestelijkheden niet gepast en kiest ervoor om de komende periode terug te kijken op de geschiedenis van de vereniging.