De Keurslager 'Beste Foodspeciaalzaak 2009

13 augustus 2012 Edwin Rensen

HILVERSUM - De Keurslagers zijn uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs 'Beste Foodspeciaalzaak 2009' van Nederland in de categorie foodspeciaalzaken.

HILVERSUM - De Keurslagers zijn uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs ‘Beste Foodspeciaalzaak 2009’ van Nederland in de categorie foodspeciaalzaken.

De uitreiking van de brancheprijzen van de ING Retail Jaarprijs vond dinsdagavond in Studio 4 te Hilversum plaats. De Keurslagers bleven Gall & Gall, Bakker Bart en de Kaasspecialist, die de top 4 complementeren, ruim voor. De concurrentie is op achterstand gezet door excellente scores op service en personeel. Ook op assortiment worden prima resultaten geboekt, vooral omdat consumenten de slager vaak vergelijken met de supermarkt. 

De prijs werd in ontvangst genomen door een trotse Ruud Bakker, directeur van de Vereniging van Keurslagers. 'Na jaren van hard werken, waarin een upgrading van de Keurslagerformule heeft plaats gevonden, is deze titel een kroon op het werk en een bevestiging van het enthousiasme waarmee de circa 6.000 medewerkers elke dag in de 550 Keurslagerijen voor de klanten klaar staan,' aldus Bakker.

Publieksonderzoek

De publieksprijs ‘Beste Foodspeciaalzaak’ wordt gebaseerd op basis van het grootste publieksonderzoek in Nederland naar de ‘Beste Winkelketen’. Ruim 325.000 mensen hebben hun beoordeling uitgebracht. In deze verkiezing wordt gekeken naar de prestaties van de straatbepalende winkelketens in Nederland. De uitslag wordt volledig bepaald door de stem van de consument. Deze beoordeelt de ketens op: assortiment, service, prijs/kwaliteit, aanbiedingen, prijs, personeel, winkel en innovatie.

Door het behalen van deze titel dingen de Keurslagers ook nog eens mee naar de titel ‘Beste Winkelketen 2009’, welke bekend wordt gemaakt op 11 november aanstaande.

Meer berichten over Keurslagers

 

Altijd op de hoogte blijven?