Broodje shoarma van Veerman

attachment-001_food-image-VLS3046I01

BERLIJN - Minister Veerman (LNV) snijdt op de stand van VanDrie Group de eerste shoarma aan tijdens de openingsdag van de Grüne Woche in Berlijn.

BERLIJN - Minister Veerman (LNV) snijdt op de stand van VanDrie Group de eerste shoarma aan tijdens de openingsdag van de Grüne Woche in Berlijn.


VanDrie Group heeft kalfsvleesshoarma ingezet, vanwege het grote belang van dit product op de Duitse markt. Wekelijks exporteert Nederland 300 ton kalfsvleeskebab naar Duitsland.


Veerman hanteerde het shoarmames in het bijzijn van Renée Bergkamp (midden) (Directeur Generaal van LNV) en Annie Schreijer-Pierik (rechts) (Tweede Kamerlid en voorzitter van de Vaste Commissie voor LNV).


De Grüne Woche is de grootste agrarische consumentententoonstelling in Europa. Voedingsproducenten van vlees, vis, groenten, fruit en zuivel vanuit de gehele wereld exposeren tijdens deze beurs, die nog tot en met 28 januari 2007 in Berlijn wordt gehouden.


Lees ook:

NS stapt in kebab (11 januari 2007)


Veerman bezoekt Peter's farm (16 maart 2006)


En kijk in onze Agenda voor de Grüne Woche


Lees ook
Krimp veestapel lost stikstofcrisis niet op

Krimp veestapel lost stikstofcrisis niet op

Gisteren publiceerde RTL Nieuws dat het kabinet de stikstofuitstoot wil oplossen door de veestapel de komende jaren met 30 procent te verminderen. Marijke Everts, Director Corporate Affairs van VanDrie Group, reageert: “'Krimp veestapel is niet de oplossing voor de stikstofcrisis.”

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Klanten van Ameco kunnen voortaan ook bij de rundvleesverwerker terecht voor dubbeldoel weiderundvlees. Dat maakt VanDrie Group, waarvan Ameco onderdeel is, bekend met een persbericht.

Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Rik van den Hazel is uitgeroepen tot de winnaar van ‘Het Glazen Kalf’ van 2021.