Broodje shoarma van Veerman

attachment-001_food-image-VLS3046I01

BERLIJN - Minister Veerman (LNV) snijdt op de stand van VanDrie Group de eerste shoarma aan tijdens de openingsdag van de Grüne Woche in Berlijn.

BERLIJN - Minister Veerman (LNV) snijdt op de stand van VanDrie Group de eerste shoarma aan tijdens de openingsdag van de Grüne Woche in Berlijn.


VanDrie Group heeft kalfsvleesshoarma ingezet, vanwege het grote belang van dit product op de Duitse markt. Wekelijks exporteert Nederland 300 ton kalfsvleeskebab naar Duitsland.


Veerman hanteerde het shoarmames in het bijzijn van Renée Bergkamp (midden) (Directeur Generaal van LNV) en Annie Schreijer-Pierik (rechts) (Tweede Kamerlid en voorzitter van de Vaste Commissie voor LNV).


De Grüne Woche is de grootste agrarische consumentententoonstelling in Europa. Voedingsproducenten van vlees, vis, groenten, fruit en zuivel vanuit de gehele wereld exposeren tijdens deze beurs, die nog tot en met 28 januari 2007 in Berlijn wordt gehouden.


Lees ook:

NS stapt in kebab (11 januari 2007)


Veerman bezoekt Peter's farm (16 maart 2006)


En kijk in onze Agenda voor de Grüne Woche


Lees ook
Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Rik van den Hazel is uitgeroepen tot de winnaar van ‘Het Glazen Kalf’ van 2021.

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

VanDrie Group mag de activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. overnemen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft deze overname goedgekeurd. Dat laat VanDrie Group weten in een persbericht.

VanDrie Group faciliteert vrijwillige vaccinatie

VanDrie Group faciliteert vrijwillige vaccinatie

VanDrie Group helpt medewerkers die zich willen laten vaccineren. Er lopen verschillende pilots waar medewerkers zich kunnen laten vaccineren met het Janssen-vaccin. "Op deze manier maken we voor iedereen die dat wil de prik toegankelijk en zetten we in op een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad binnen ons bedrijf", aldus HR Manager Jaap Alders.