Bestuurswisselingen bij KNS

29 juni 2023 Redactie Vleesmagazine Iñigo De la Maza

De leden van brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) kwamen maandag 26 juni bijeen voor de Algemene Ledenvergadering. Op de agenda stonden wisselingen in het bestuur. Een aantal bestuursleden namen afscheid en nieuwe werden benoemd.

Lida Koelewijn en Herman ter Weele namen beide na twee termijnen afscheid als bestuurslid. Arno de Best start met zijn tweede termijn en werd tijdens de vergadering benoemd. Daarnaast nemen twee nieuwe leden plaats in het bestuur.

Nieuwe leden

Het eerste nieuwe lid is Wouter van de Veen. Hij is een branche-erkende meesterslager en eigenaar van de zelfslachtende slagerij Wout van de Veen in Ederveen. Paul Klement, de ondernemer achter Keurslager Jellema uit Klazienaveen en Emmen, is het tweede nieuwe lid.

Bestuur

Het KNS-bestuur bestaat nu uit de volgende leden: Voorzitter Koos van Essen, Jan Peter van der Zee, Arno de Best, Marco van Strien, Daan Ruijter, Paul Klement en Wouter van de Veen.

Algemene Ledenvergadering

Naast de benoeming en het afscheid van bestuursleden legde het KNS-bestuur tijdens de ALV verantwoording af over de activiteiten en financiën van de vereniging en vond er een inspirerende Masterclass plaats. Op de website van KNS staat een verslag van de ALV.

Bron: Koninklijke Nederlandse Slagers

Altijd op de hoogte blijven?