Anneke van Dun herkiesbaar voor KNS

attachment-001_food-image-VLS13423I01

WAALWIJK - Anneke van Dun uit Waalwijk stelt zich, na haar eerste periode van 4 jaar, opnieuw verkiesbaar als bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). Op maandag 20 juni is de jaarlijkse ledenvergadering.

WAALWIJK - Anneke van Dun uit Waalwijk stelt zich, na haar eerste periode van 4 jaar, opnieuw verkiesbaar als bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). Op maandag 20 juni is de jaarlijkse ledenvergadering. 

Anneke van Dun van Slagerij Van Roessel (winnaar Slagerij van het Jaar 2010) heeft aan het bestuur aangegeven nog graag voor een tweede periode in aanmerking te komen, meldt de KNS op haar website.

Volgens het huishoudelijk reglement is het bestuur gehouden bekend te maken dat er sprake is van een bestuursvacature. Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 17 juni schriftelijk kandidaat stellen bij het secretariaat van de KNS.

Lees ook
Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

In het project Plant4Texture hebben KNS, SVO vakopleiding food en WUR samen een plantaardige grondstoffengel ontwikkeld voor de productie van hybride slagersproducten. SVO-vakopleiding food geeft de ontwikkeling van hybride en plantaardige producten een vaste plek in haar opleidingen.

Flitspeiling: veel slagers maken producten voor Sinterklaas

Flitspeiling: veel slagers maken producten voor Sinterklaas

Niet alleen bij de bakker, maar ook bij de slager kunnen consumenten terecht voor Sinterklaasavond. Veel slagers hebben speciale Sinterklaasproducten in het assortiment. Dit varieert van een letter S, een borrelplank of andere hapjes, meldt Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Data vakwedstrijden KNS bekend

Data vakwedstrijden KNS bekend

Branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert jaarlijks drie vakwedstrijden voor haar leden. De keuringsdata in 2023 voor de Grote Grillworsttest, de Spareribs Throphy en de Lekkerste Bal Gehakt zijn bekend.