Jan Zandbergen breidt assortiment grain fed rundvlees uit met Evita’s Choice

Jan-Zandbergen-Evitas-Choice

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat breidt zijn al ruime assortiment graangevoerd rundvlees uit met een extra origine: hoogwaardig grain fed rund uit Argentinië. Hiervoor heeft de vleesimporteur het merk Evita’s Choice opgezet.

Argentinië behoort tot de top-3 van rundvleesexporteurs. 'Goed, smaakvol rundvlees zit verbonden aan de identiteit van Argentinië. Niet voor niets vindt men overal ter wereld Argentijnse steakhouses', aldus Jan Zandbergen in een persbericht. Onder de naam Evita’s Choice biedt het bedrijf hoge kwaliteit graangevoerd Argentijns rund aan. Met deze verwijzing naar de charismatische Eva Perón combineert Jan Zandbergen met het merk Evita’s Choice twee Argentijnse symbolen.

Succesvolle eigenschappen ouderrassen

Evita’s Choice levert vlees van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman-ras. In deze Braford- en Brangus-runderen zijn de succesvolle eigenschappen van de ouderrassen verenigt, resulterend in een rund dat in veel klimaten goed kan gedijen, een goede weerstaand heeft en een uitstekende kwaliteit rundvlees produceert.

Uitgestrekte pampa’s

De runderen leven op de uitgestrekte pampa’s. In het eindstadium gaan de runderen naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel, wat leidt tot extra smaak.

Succesvolle concepten

Evita’s Choice vormt een aanvulling op het hoogwaardige rundvleesassortiment van Jan Zandbergen. Het bedrijf heeft eerder al succesvolle concepten met betrekking tot graangevoerd rundvlees uit Australië (1788), Uruguay (Charrua) en USA (Family’s Beef) op de Europese markt gebracht. 'Met de uitbreiding versterkt Jan Zandbergen zijn positie als hét loket waar de foodservice en retail terecht kan voor een volledig assortiment van het steeds populairder wordende graangevoerd rundvlees', stelt het bedrijf

Wilt u meer informatie over het graangevoerd rundvlees en de snitten die Jan Zandbergen aanbiedt, kijk dan op de website www.janzandbergen.nl of neem contact op met de sales-afdeling, tel. (0318) 56 35 63 of e-mailadres sales@janzandbergen.nl.

Lees ook
Decoratieve lakenvelder levert fantastisch vlees

Decoratieve lakenvelder levert fantastisch vlees

Parkrunderen worden lakenvelders wel genoemd omdat de koeien met de karakteristieke witte band om het lijf vroeger op landgoederen werden gehouden. De fraaie en weinig eisende dieren zijn geen spectaculaire melkproducenten maar gewild bij hobbyboeren. Fernand de Willigen houdt samen met zijn zoon Niek tachtig lakenvelders en verkoopt hun vlees aan huis.

Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Sinds de heropening van de horeca na de harde lockdown hebben restaurants last van een tekort aan vlees. Horecaslager Nice to Meat moet noodgedwongen een derde van de 1200 klanten een alternatief aanbieden.

Samenwerking NextDeli en Rundvlees & Co

Samenwerking NextDeli en Rundvlees & Co

E-commerce platform NextDeli en Rundvlees & Co zijn een samenwerking aangegaan. Hierdoor kunnen ondernemers van versspeciaalzaken (zoals slagers en poeliers) het assortiment van de rundvleesleverancier via het E-commerce platform bestellen.