2 Sisters Storteboom neemt Esbro en Branderhorst freshfood over

13 augustus 2012 Edwin Rensen

CUIJK - Kipproducent 2 Sisters Storteboom gaat fors uitbreiden in Nederland, met de overname van Branderhorst freshfood en de geleidelijke overname van Esbro Beheer.

CUIJK - Kipproducent 2 Sisters Storteboom breidt uit met de overname van Branderhorst freshfood en de geleidelijke overname van Esbro Beheer.

Met eigenaar Ad Branderhorst van Branderhorst freshfood uit Sprundel is overeenstemming bereikt over de volledige overname van het bedrijf. De activiteiten worden ingevoegd in de retaildivisie van 2 Sisters Storteboom gecombineerd met de retailactiviteiten in de locatie Zeewolde van het concern. Met Jaap Eskes, eigenaar van Esbro Beheer in Doetinchem, is een overeenkomst getekend om samen een compleet nieuwe slachterij te bouwen in Doetinchem. Verder zal Eskes zijn aandelen in Esbro Beheer de komende jaren geleidelijk overdragen aan 2 Sisters Storteboom.

2 Sisters Food Group, opgericht in 1993 door Ranjit Singh, is een familiebedrijf dat levert aan retail, foodservice en industriële verwerkers. Dit bedrijf nam recent Northern Foods over.

 

Altijd op de hoogte blijven?