Vernieuwing voor Worstmakersgilde

21 oktober 2016

Per 1 januari 2017 komen er aanpassingen van het Worstmakersgilde. Het Worstmakersgilde, SVO en KNS hebben gezamenlijk een nieuwe stichting opgericht: het Expertisecentrum voor ambacht en vakmanschap. Vanuit deze stichting biedt Paul van Trigt zijn kennis en diensten aan. Er wordt voor de Gildeslagers een vast vaktechnisch basispakket aangeboden met onder andere productkeuringen en regioavonden. Daarnaast is er een keuze pakket waaruit de slager zelf kan kiezen, met onder andere adviesbezoeken, de cursus Meester Worstmaker en een Masterclass-seminar.

Promotioneel

Het promotionele vlak wordt extra uitgebreid en verzorgd door Bon Vivant In-site. Het uitgangspunt van de nieuwe opzet is dat elke Gildeslager de mogelijkheden van ontzorging en intensivering van marketingactiviteiten, naast promotieondersteuning als een waardevolle uitbreiding ervaart. Ontzorgen, positionering en een krachtiger uitstraling worden kernwoorden in het beleid.

Uitbreiding diensten

Er komt een  uitbreiding van diensten. De Gildeslager wordt voorzien van een compleet aanbod van marketingproducten. Er is een vast basispakket, daarnaast komen er vele diensten waaruit de Gildeslager zelf kan kiezen. Sponsoren krijgen meer ruimte om in contact te komen met de Gildeslager en mogelijkheden om diensten en unieke acties aan te bieden.

  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?