Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 5 | september 2023
In deze editie
Aangifte doen blijft uitdaging
‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.’ Deze pakkende slogan heeft de intentie belastingbetalers gerust te stellen dat de Belastingdienst streeft naar vereenvoudiging van het complexe...
24 augustus 2023
Gerrit van den Berg (Profinis)
Schimmel in de groothandel
Veel ondernemers huren een bedrijfspand. Maandelijks maken ze de huur over en de verhuurder neemt ze de zorgen uit handen. Goede constructie in de meeste gevallen.
24 augustus 2023
Smit en Smit Advocaten
Op zoek naar toeval
In contact komen met iets waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was. Het Engels heeft daar een heel mooi woord voor: serendipity. Vertaald betekent het: toevalstreffer.
5 september 2023
Michelle de Koning
Van Loon Group helpt retailers met productinnovaties
Dit artikel is tot 12 september voor iedereen te lezen. Daarna alleen voor abonnees | Producten ontwikkelen voor retailers en foodservice. Dat is dagelijkse kost voor Van Loon Group.
5 september 2023
Bianca Roemaat
Ouwelullenvis
Ouwe lullen moeten weg, ouwe lullen moeten weg, ouwe lullen staan alleen maar in de weg,” zong Het Simplistisch Verbond veertig jaar geleden.
7 september 2023
Meneer Wateetons
Slager en kok Johannes Hoekstra werkt al dertig jaar met Epos
“Onze cultuur verandert. Consumenten vinden het niet meer erg om goed te betalen voor lekker eten en gaan graag naar de kwaliteitsslager, ook jongeren.” Dat stelt Johannes Hoekstra, al...
7 september 2023
Xandra Veltman
Krokante kippendijen
Epos inspireert de vleesspecialist met verrassende recepten zoals dit recept voor krokante kippendijen.
7 september 2023
Kiptaco met kipgehakt
Epos inspireert de vleesspecialist met bijzondere recepten zoals dit recept voor een kiptaco met kipgehakt.
7 september 2023
Epos
Jalapeño cheddar grillworst
Door de groene puntjes jalapeño en de geel-oranje blokjes cheddar krijgt deze grillworst een mooie snit en aanzicht. De karakteristieke smaken van de beide hulpstoffen geven de worst een lekker pit...
7 september 2023
Jan Nederhoed
‘Op de productieafdeling voel ik me thuis’
Hij wilde eigenlijk kok worden, maar tijdens zijn stage bij een slagerij veranderde hij van mening. Teun Remmers (18) koos voor het slagersvak, volgde de entreeopleiding bij SVO en doet nu de mbo...
8 september 2023
Karlijn Meulman
1
2
>
>>
Vleesmagazine 5 | september 2023