Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 5 | september 2023
In deze editie
Aangifte doen blijft uitdaging
‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.’ Deze pakkende slogan heeft de intentie belastingbetalers gerust te stellen dat de Belastingdienst streeft naar vereenvoudiging van het complexe bel...
24 augustus 2023
Gerrit van den Berg (Profinis)
Schimmel in de groothandel
Veel ondernemers huren een bedrijfspand. Maandelijks maken ze de huur over en de verhuurder neemt ze de zorgen uit handen. Goede constructie in de meeste gevallen.
24 augustus 2023
Smit en Smit Advocaten
Op zoek naar toeval
In contact komen met iets waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was. Het Engels heeft daar een heel mooi woord voor: serendipity. Vertaald betekent het: toevalstreffer.
5 september 2023
Michelle de Koning
Ouwelullenvis
Ouwe lullen moeten weg, ouwe lullen moeten weg, ouwe lullen staan alleen maar in de weg,” zong Het Simplistisch Verbond veertig jaar geleden.
7 september 2023
Meneer Wateetons
Slager en kok Johannes Hoekstra werkt al dertig jaar met Epos
“Onze cultuur verandert. Consumenten vinden het niet meer erg om goed te betalen voor lekker eten en gaan graag naar de kwaliteitsslager, ook jongeren.” Dat stelt Johannes Hoekstra, al d...
7 september 2023
Xandra Veltman
Krokante kippendijen
Epos inspireert de vleesspecialist met verrassende recepten zoals dit recept voor krokante kippendijen.
7 september 2023
Kiptaco met kipgehakt
Epos inspireert de vleesspecialist met bijzondere recepten zoals dit recept voor een kiptaco met kipgehakt.
7 september 2023
Epos
Jalapeño cheddar grillworst
Door de groene puntjes jalapeño en de geel-oranje blokjes cheddar krijgt deze grillworst een mooie snit en aanzicht. De karakteristieke smaken van de beide hulpstoffen geven de worst een lekker pittig...
7 september 2023
Jan Nederhoed
Wordt biologisch weer de standaard?
Vroeger was alles biologisch. Dus kleinschaliger produceren, met oog voor dierenwelzijn en minder toepassingen van medicatie of pesticiden: het kan.
8 september 2023
Linda van ’t Land
De dertigste en laatste editie van de VAS-beurs
De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) bestaat vijftig jaar. Om dat te vieren wordt er dit jaar groots uitgepakt tijdens de dertigste – en laatste –editie van de VAS-beurs, die op 25 en 26 ...
8 september 2023
Christiaan van Beemen
1
2
>
>>
Vleesmagazine 5 | september 2023