MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

24 maart 2022 Partner content

BEDRIJFSINFORMATIE | “Met welke bedrijven doet u het liefst zaken?” Dat is de basisvraag van het VMT’s Partner of Choice onderzoek, om voedingsmiddelentechnologen te helpen bij de keuze van een leverancier. MULTIVAC staat op de 2e plaats in de categorie Machines en Techniek!

Tim Hage, general manager van MULTIVAC Nederland, is trots op de mooie uitslag van VMT’s Partner of Choice verkiezing: “Ik heb ons bedrijf in Nederland zien groeien van 6 naar 60 mensen. Nog steeds is iedereen in dit team belangrijk voor ons, we doen het echt samen. Deze uitslag geeft me het vertrouwen dat de klant onze service, onze hoogwaardige machines en onze no nonsens aanpak weet te waarderen. Dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, geldt voor ons nog altijd. De teamspirit van onze mensen en het vermogen om er steeds weer onvoorwaardelijk voor elkaar en de klant te zijn, maakt dat ik niet anders dan trots kan zijn.” 

Jaarlijks 80 tot 90 patentaanvragen

MULTIVAC investeert veel in de ontwikkeling van nieuwe machines en technieken. Jaarlijks worden tachtig tot negentig patenten aangevraagd”, vervolgt Hage. “Door deze innovaties te koppelen aan de verschillende bestaande modules en beproefde technieken, kunnen we steeds vooroplopen en custom made solutions bieden. Voor elk procesonderdeel hebben wij een technisch specialist en door te luisteren naar wat de markt vraagt, kunnen wij blijvend onderscheidend zijn en onze klanten bij hun ontwikkelingen steeds weer ontzorgen.”

Lees het volledige interview

Altijd op de hoogte blijven?