MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

Multivac_NB VLM 19-5-2022

BEDRIJFSINFORMATIE | MULTIVAC brengt een universele flowpacking-oplossing op de markt. De W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder vlees en vleesproducten. De nieuwe flowpacker, ontworpen voor een breed spectrum aan toepassingen en producten, ondersteunt het gebruik van plasticbesparende folies en op papier gebaseerde materialen. Op IFFA 2022 (hal 11.1, stand B11) vormt deze flowpacker het hart van een krachtige lijn voor het automatisch verpakken van hamburgers in een pillow pack.

Met de nieuwe horizontale flowpacker W 500 richt MULTIVAC zich met zijn uitgebreide technische en verpakkingsexpertise op een nieuw toepassingsgebied. "Dankzij de nieuwe W 500 in ons productassortiment, kunnen we onze klanten nu een nog grotere keuze aan oplossingen bieden om aan hun exacte vereisten te voldoen. En met de W 500 kunnen we, net als met al onze andere apparatuur, de juiste verpakkingsmaterialen aanbieden, zodat de pillow packs milieuvriendelijk en recyclebaar zijn. Het complete pakket kunnen aanbieden is erg belangrijk voor ons, en we zullen dit blijven uitbreiden, zodat we aan alle toekomstige eisen van onze klanten kunnen voldoen," aldus Kim Hüther, Executive Vice President Tray & Pouch Packaging bij MULTIVAC. "De belangrijkste kenmerken van de W 500 flowpacker zijn de eenvoudige bediening, reiniging en onderhoud, evenals een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De machine kan worden gebruikt als een stand-alone oplossing, maar ook worden geïntegreerd in een geautomatiseerde lijn - zoals te zien zal zijn op de IFFA."

Lees meer over de W 500

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Dertien kampioenen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Dertien kampioenen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

Dinsdag 7 maart vond de prijsuitreiking plaats van de eerste editie van de Vakwedstrijd Slagers Streekproducten. Josja Haagsma van Meat Josja maakte de dertien kampioenen in de verschillende categorieën bekend. Daarnaast kregen de geslaagden van Meester Worstmaken hun certificaat.

Portobello Chicken

Portobello Chicken

Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken. Ingredienten 1000 gram Kippendijen (reepjes) 500 gram Roerbakgroente mix 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539) 16 Portobello’ s Voorbereiding Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French...

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

‘Blij dat ik geen meubel-maker ben geworden’

Chris Caspers (18) twijfelde op de middelbare school tussen meubelmaker of slager worden. Het werd het laatste en daar kreeg hij geen spijt van. Hij rondde vorig jaar de SVO-opleiding Productiemedewerker slagerij af én won goud met zijn tuttifrutti rollade tijdens de Slavakto.